torsdag 31 juli 2008

Slit och slit, som mamma sa

Idag har jag suttit inne massvis och skrivit rapport om min tid som Vi vill växa-inspiratör, som jag har varit i vår. Jag har haft en dålig känsla i magen när jag tänkt på den där rapporten länge, men nu när jag börjat skriva så är den inte så farlig längre. Det oerhört bra.


Kvällen har varit väldigt trevlig. Jag och Kristin var på Liseberg och lyssnade på Funk Unit. Det var bra. Mellansnacket var inte bra.


Kristin inspirerade till att ha ett "inte köpa kläder"-år. Bara det apselut nödvändigaste, som vinterkängor, får jag köpa.

Varför? tänker du, och kommer ihåg mitt "inte äta godis"-år, som visade sig bli ett "äta så mycket glass och kakor jag orkar"-år. Men detta år är inte bara en skoj grej, som godisåret var, utan ett uttryck för min längtan att göra jorden bättre. Jag har så mycket kläder som jag inte använder så ofta, som var på rea och som köptes utan eftertanke. Men nu ska jag gå tillbaks till mammas garderobs-tänk "slit och slit". De kläder jag har ska jag använda och slita ut. Jag behöver inga fler. Jag har mer än nog.

Imorgon börjar jag. Önska mig lycka till.


onsdag 30 juli 2008

Hannes tatuering (del 1)

Igår var jag med min numer stora lillebror när han fick sin första tatuering hos Fredd på Bloodwork tattoo. Det var svettigt och långtråkigt för mig, men Hannes blev fin. Bredvid honom fick tre amerikaner nya tatueringar. Två killar fick var sin korv med bröd och tjejen fick ett "Ö" på röven. Hannes var finare.


Detta är bara konturerna, inte skuggning och färg och sånt. Jag lägger nog upp blid på det också sen.