måndag 7 december 2009

Lite Gbg i Sthlm

I helgen var min fina Kristin här i Stockholm på besök. Det var trevligt. På lördagmorgonen fick jag ett strumppaket. Väldigt spännande. Det visade sig att det var ett par strumpor som hon tyckte var fula. Jag tycket att de var väldigt fina. Randiga med fina färger.

Efter en lång frukost åkte vi in till staden. Vi gick runt i Gamla stan länge. Det var mysigt, men tyvärr dåligt väder. Kristin tyckte om slottet. Som efterrätt åt vi glass hos Ben&Jerry. Mums. Jag åt Coffee Coffee Buzz Buzz Buzz! och nån med kokos och mandel som jag inte kommer på vad den heter, men den var gooood.
Lördagkvällen blev tok-lyckad. Vi gick över till Ida-Maria och bakade pepparkakor och såg Du har mail. Underbart. Kolla vilka fina pepparkakor. Jag fick formarna förra julen. Det är en ko, ett får, en ängel, en igelkott och en flodhäst. Det blir goda pepparkakor!

Kristin hade med sig två strumppaket. På söndagen öppnade jag det där det par som Kristin tyckte om mest låt i. Jag tyckte nog om de första bäst. Och det sa vi flera gånger i helgen, att vi tycker så olika om så mycket (pojkar, julgranskulor, strumpor...) men tycker om varann så mycket ändå. Det är fint.

Joel:
Kristin var här i helgen.
Jag fick två par strumpor (men vill ha fler).
Vi åt Ben&Jerry-glass. Det var gott.

2 kommentarer:

Karin sa...

Om man sponsrar dig med strumpor är man garanterad att strumporna kommer med i bloggen då?? karin d

Maria sa...

ja!