Jag har ikväll provat en variant av världens enklaste bröd. Idag gjorde jag med mammas lingonsylt i. Det blev väldigt gott. I morse åt jag havregrynsgröt med lingonsylten i också. Det var också gott. Tack mamma för sylten!!
Imorgon kommer min före detta kids, tillika min förra sambos lillebror, och min vän Karl Erik Eiron Andresen tillsammans med sin vän för att bo här i helgen. De ska sjunga Haydns Skapelsen med sin kör i Immanuelskyrkans Musikfest på lördag. Jag hoppas att Kalle fixar en biljett till mig.
7 kommentarer:
JÄTTEGOTT!
//Andreas
Maria och husmodersbloggen. Jag bakar också bröd för tillfället. Också från Underbaraclara. Morotsbröd. Superdupergott men lite kletigt och kladdigt innan det åker in i ugnen. Kram
Haha, va husliga vi är, Linda!!
Haha, jag åt det där brödet till frulle i morse! Jag hade pumpakärnor och solroskärnor i mitt. Nu sitter jag och funderar på om det kanske går att ha äppelmos i.
Eller bara rivna äpplen, Malin...
populärt bröd
Länge leve havregryngrötens vänner!
J-E
Skicka en kommentar