söndag 5 april 2009

Ääääntligen hemma...

Nu är jag alltså hemma hos mamma och pappa. Jag har varit hos Andreas mest i helgen, men nu ska jag alltså vara här hela veckan. Min älskade pojkvän åker till USA i morgon bitti, så nu är han på väg till Arlanda. Jag kommer saknar honom mycket.


Joel fyllde 25 år i fredags, så vi firade det igår med middag hos mammapappa och sedan åkte vi till Ulvesund där vi hade vår sommarstuga, och tittade på blåsipporna, en gammal tradition som vi hade när vi var små. Det var väldigt roligt att åka ut dit. Vår sommarstuga finns inte kvar, men min rosa lekstuga fanns kvar. Och blåsipporna fanns också.



En annan tradition vi har är att pappa gömmer sig bakom träd (och ibland även lyktstolpar). Han var aldrig speciellt bra på det, men vi låter honom hållas...



Jag lovade Ida-Maria (som för övrigt är i Turkiet med sin pojkvän nu...) att lägga upp en bild på Hannes nya frisyr. Han har tagit av sig kammen, vilket nog är ett tecken på mognad. Joels groteska frisyr är nog bara ett tecken på dålig smak.



Imorgon ska jag till Kungälvs kommuns resursförmedling och göra nåt test inför eventuellt sommarjobb. Det känns oerhört bra.

Inga kommentarer: