söndag 10 april 2011

Tokigt onödligt. Men ändå.

Idag har jag haft en riktigt skön söndag. Ingen predikan för mig, inte. Jag började dagen med sovmorgon och lyx-frukost med pannkakor. Det var Andreas som gjorde dem för att Miriam sov över här och förtjänade lyx-frukost. Jag åt fil och müsli och en pannkaka till efterrätt. Jag gillar vanlig frukost bättre än pannkaks-frukost.

Sen låg jag och Miriam och läste tidningen när Andreas gått till jobbet. Mysigt värre. Sen gick Miriam och jag satte mig och läste en stund. Sen plockade jag lite här hemma. Sen åt jag ett äpple och sen dansade jag i köket. Sen ringde jag Angelica och pratade med henne lääänge. Sen microvärmde jag rester från igår och åt. Sen läste jag ännu mer. Sen slängde jag soporna. Sen åkte jag till friskis och tränade. Sen cyklade jag en omväg hem. Sen duschade jag. Sen gjorde jag müsli. Sen kom Andreas hem. Sen deklarerade jag. Nu bloggar jag och dricker te. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra.

Detta blogginlägg blev ungefär lika onödigt som att köpa 13 tallkottar som ligger i en plastlåda på Panduro för 36 kronor. Men om folk vill ha det så kanske folk vill läsa om mitt ointressanta liv också.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ditt liv är underhållande!!!
Trist & tråkig är du inte, det blir ofta småfniss för mig när jag läser ditt bloggande. (själv går jag hellre ut i skogen och plockar mina kottar)

Anonym sa...

Hej, det är Alingsås-Lotta som glömmer skriva namn... (nu är jag så van facebook-användare så jag tar för givet att det syns vem avsändaren är)
GodNattKram

Anonym sa...

Godmorgon!
Det finns väl inte någon som tycker ditt småfniss är ointressant,för då går man väl inte in och kollar!!
Tack för att du lägger ut ditt liv och dina tankar, så man kan hålla sig uppdaterad på östsidan
hälsar LBmamma på bäst/västsidan

Mamma sa...

Det är gott att höra att livet inte alltid är jäkt utan att det också finns dagar för återhämtning.